e
Banner

Etiketler: deniz çokcoş sezer



DKV Euro Service 2015’i rekorla kapattı


Yayın: 15-02-2016
Kategori: Dünyadan

Geçen yıl tüm enerjisini operasyonel verimliliği iyileştirmeye odaklayan DKV Euro Service, 2015 yılını 5.8 milyar avroluk rekor bir satışla kapattı. 2016 yılında da ayni ivmeyi korumayı amaçlayan DKV Euro Service, aralarında Gürcistan ve Kazakistan’ın da yer aldığı Avrasya pazarını hizmet alanına dahil etmeyi hedefliyor.




DKV artık Gürcistan’da


Yayın: 20-02-2017
Kategori: Karayolu

Avrupa ve Rusya’daki yaklaşık 60 bin kabul noktasında müşterilerine otoyol ve akaryakıt kartı hizmeti sunan DKV Euro Service, hizmet ağına Gürcistan’ı da ilave etti. DKV müşterileri artık yakıtlarını, Gürcistan'daki WISSOL benzin istasyonlarından nakit kullanmadan DKV CARD ile alabilecekler.
zirve_banner

 





DKV Hırvatistan otobanlarında


Yayın: 25-05-2017
Kategori: Karayolu

 
Avrupa, Rusya ve Gürcistan otoyollarında 60.000 kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV, Hırvatistan otobanlarını da hizmet ağına kattı. DKV, Hırvatistan’da bu hizmeti veren ilk yabancı yakıt ve servis kartı sağlayıcısı konumunda. Bu hat üzerinde seyreden DKV müşterileri yüzde 35’e varan indirim elde edebilecek.




Tek kartla Avrupa, Rusya ve Gürcistan


Yayın: 29-11-2017

DKV Euro Service Türkiye, Antakya’da gerçekleştirdiği toplantıda, bölgedeki lojistik şirketleriyle bir araya geldi. Rusya bölgesinde verilen hizmetlerle, gelecek yıl iş hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda DKV, Rusya’daki 1200’ü aşkın Gazpromneft istasyonuyla, kaliteli kış yakıtını garanti ettiklerini duyurdu. DKV müşterileri,  Rusya’da pompa fiyatının altında, vadeli akaryakıt alabiliyorlar. Öte yandan, Rusya’da otoban ödemelerinde geçerli kutu artık DKV aracılığı ile alınabiliyor. 




DKV-Slovenya otobanlarında “gişesiz” ödeme başlıyor


Yayın: 27-12-2017

DKV müşterileri, Slovenya otoyollarında 1 Nisan 2018’de hizmete girecek yeni gişesiz ödeme sistemi DarsGo’ya DKV üzerinden kolayca kayıt yaptırabilecekler. Slovenya’da halen araca monteli üniteler ve çipli kartlarla yapılan otoban ödemeleri, 1 Nisan 2018’den itibaren “gişesiz” ödeme sistemi DarsGo üzerinden yapılmaya başlayacak.




DKV’den Slovenya'da yeni ücretli geçiş sistemi


Yayın: 24-02-2018

DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Cokcoş Sezer, Slovenya’da devreye aldıkları yeni ücretli geçiş sistemi hakkında bilgi verdi.




DKV'den Avrupa nakliyecilerine çifte fırsat


Yayın: 25-05-2018
Kategori: Karayolu

Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) için Mayıs ayı itibariyle ön siparişler alınmaya başlandı. 3,5 tonun üzerindeki araçların Avrupa otoyol ücretlerini tek cihaz ile yapmasına imkan veren yeni sisteme erken kayıt yaptıranlar EETS kutusunu avantajlı şartlarda edinebilecek. Operasyonel maliyetlerini aşağı çekecek ve büyük kolaylık sağlayacak tek kutu ile ödeme sistemi, nakliye firmalarına önemli avantajlar sağlıyor.




Almanya’da tüm yollar 1 Temmuz’dan itibaren paralı olacak


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Karayolu

1 Temmuz 2018’den itibaren 7.5 tonun üzerindeki araçlar için Almanya'daki otoyol ücretleri tüm ulusal karayollarını kapsayacak şekilde genişletilecek. 




Avrupa’da en çok ceza Almanya’da ödeniyor


Yayın: 03-10-2018
Kategori: Karayolu

DKV kart ile Avrupa’da Türk firmalarının ödediği cezalar 2018’in ilk 9 ayında yaklaşık 137 bin Avroya ulaşırken, bunun yüzde 70’i Almanya otoyollarında kesiliyor. Avusturya, yaklaşık 30 bin Avro ile Almanya’dan sonra en çok ceza ödenen ikinci ülke konumunda. Cezalar Almanya’da takometre ihlalleri, Avusturya’da ise eksik belge ve hatalı aks sayısı beyanı nedeniyle kesiliyor.




İhracat taşıması yapan nakliyecilerin %40’ı DKV Euro Service’yi tercih ediyor


Yayın: 09-12-2018

10 yılda Türkiye otoyol ve akaryakıt kartları pazarında ilk üç firmadan biri haline gelen DKV Euro Service, Avrupa’ya ihracat taşıması yapan Türk nakliyecilerin %40’ı tarafından tercih ediliyor. 2019’da Avrupa pazarında sundukları hizmetleri Kazakistan, Sırbistan gibi ülkelere de taşıyacaklarının altını çizen DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, ayrıca sektörde hızla yükselen bir trend olan ‘ekspres yük taşıma’ segmentinde büyümeyi planladıklarını söylüyor.